فایل اسلایس قابل شناسایی نیست
نکات مهم :
پرینتر قادر به شناسایی نماد های خاص نیست ( مثل: !@#$%^&*/ و غیره )
پرینتر نمی تواند بطور مستقیم فایل های STL را تشخیص دهد و چاپ کند
به حافظه فلش دقت کنید. از فلش با حافظه حداکثر 8 گیگابایت و فرمت FAT 32 استفاده کنید.( البته پرینتر های سری M5 و M5s میتوانند فلش تا 32 گیگ را شناسایی کنند )
فایل اسلایس شده را در پوشه ای قرار ندهید. پرینتر قادر به شناسایی فایل هایی که در پوشه قرار داده باشید نیست و باید در صفحه اصلی فلش ذخیره شوند.
اسم فایل اسلایس شده را به انگلیسی ( صرفا حرف بزرگ یا کوچک ) ذخیره کنید و اسم فایل ترجیحا بیشتر از 15 حرف نباشد. ( از نوشتن اسم های طولانی پرهیز کنید )
مشکل از فرمت یا همان پسوند فایل
هر پرینتر تنها می تواند فایل های اسلایس شده مناسب با خود را شناسایی کند (به عنوان مثال نمیتوان فایل اسلایس شده برای پرینتر Mono X را در پرینتر M5s استفاده کرد). در زیر جدولی ارائه شده است که میتوانید پسوند فایل اسلایس شده را متناسب با نوع پرینتر مشاهده کنید. توجه داشته باشید که اگر مدل پرینتر را در نرم افزار Photon Workshop یا Chitubox یا هر اسلایسر دیگری اشتباه انتخاب کرده باشید فایل اسلایس شده فرمت مناسب را برای پرینتر شما نخواهد داشت!
مشکلات مربوط به نام فایل
پیشنهاد می شود اسم فایل و اسم فلش دستگاه را انگلیسی انتخاب کنید. میتوانید از اعداد استفاده کنید اما از علائم و نماد های خاص (!@#$%^&* و غیره) استفاده نکنید.
فرمت فلش
فلش را با فرمت FAT 32 و با Allocation unit size برابر با 4090 bytes فرمت کنید. سپس فایل را مجدد اسلایس کنید و در فلش قرار دهید.
سازگاری فریمور دستگاه با نرم افزار
ممکن است مشکل پیش آمده به علت آپدیت نرم افزار اسلایسر باشد. اگر بعد از آپدیت نرم افزار به این مشکل برخوردید، پیشنهاد میکنیم آخرین نسخه فریمور پرینتر خود را از تیم پشتیبانی دریافت و طبق آموزشی که به شما داده می شود بر روی پرینتر خود اعمال کنید.
تعویض فلش
اگر موارد بالا کارساز نبود، از یک فلش مموری جدید استفاده کنید ( به نکات اولیه حتما توجه کنید و فلش مناسب را برای تست انتخاب کنید )
چنانچه مشکل شما حل نشد، مشکل خود را از طریق تیک با تیم پشتیبانی در میان بگذارید.