مشکل اتصال محکم ساپورت به مدل و سخت جدا شدن آن

ساپورت ساختاری است که برای ایجاد ناحیه هایی که بطور معلق قرار گرفته اند و در لحظه تشکیل با سایر قسمت های مدل در تماس نیستند استفاده می شد. همچنین در پرینت سه بعدی رزینی با دستگاه های LCD به دلیل وجود نیروی جداشدن هر لایه از FEP از ساپورت به منظور حفظ تعادل مدل نیز استفاده می شود. این ساختار باید به حالت بهینه ای ایجاد شود تا هم باعث ایجاد مدل با کیفیت بالا و بدون نقص شود و همچنین بعد از اتمام فرآیند چاپ به راحتی از مدل جدا شود.

1- استفاده از ابزار مناسب

اگر جدا کردن ساپورت از مدل بصورت دستی به سختی انجام می شود، از ابزار های مناسب مانند انبر کف چین، کاتر یا تیغ جراحی برای جدا کردن ساپورت استفاده کنید. اما مراقب باشید تا به مدلتان آسیب وارد نشود! ناحیه تماس با مدل تعیین کننده استحکام چسبندگی ساپورت به مدل است. پیشنهاد می شود ویدئو های مربوط به ساپورت گذاری مدل های مختلف که توسط تیم میک تیک 3D ضبط شده است را مشاهده کنید. همچنین شما می توانید از تنظیمات ساپورت گذاری عمومی که تیم میک تیک 3D در دسترس شما قرار داده است استفاده کنید.

2- تنظیم مناسب پارامتر های ساپورت گذاری

ساپورت باید متناسب با هندسه و ابعاد مدل و همچنین ابعاد هر کدام از جزئیات مدل به مدل سه بعدی اضافه شود. اما به طور کلی دو پارامتر عمق نفوذ ساپورت در مدل و قطر ناحیه بالایی ساپورت در

3- انتخاب صحیح زمان اکسپوژر (Exposure Time)

پارامتر Normal Exposure Time یا همان Exposure Time می تواند بر روی استحکام اتصال ساپورت با مدل تاثیر گذار باشد. اکسپوژر تایم بیش از حد باعث سفتی بیش از حد و تردی رزین می شود و در نتیجه اتصال ساپورت با مدل را افزایش می دهد  که این مطلوب نیست. پیشنهاد می شود تا از فایل RERF برای دستیابی به بهترین زمان اکسپوژر استفاده کنید و یا از تنظیمات پیشنهادی میک تیک 3D که متناسب با مدل پرینترتان در اختیارتان قرار داده شده است استفاده کنید.

4- راه حل نهایی

 

اگر با انجام این سه راهکار مشکل شما برطرف نشد، میتوانید با ایجاد تیکت مشکل خود را با تیم پشتیبانی در میان بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

آنچه در این مقاله می خوانید

سبد خرید